Onderhoud en herstellingen aan machines & robots

Een passie voor techniek en machines

De man achter Deeps? Da’s Kristof, een ingenieur-slash-servicetechnieker die opgroeide tussen de machines. Zijn moeder was zaakvoerster van metaalverwerkingsgigant Wallecan NV, en Kristof ging er als jonge knaap al aan de slag om herstellingen uit te voeren. De liefde voor machinerie zit er dus al van kleins af aan in, net als de droom om er anderen mee te helpen.

Als procesingenieur werkte Kristof met allerlei soorten machines uit verschillende sectoren. Deze goudmijn aan ervaring en kennis kwam goed van pas toen hij zijn eigen project op poten zette. Kristof is gebeten door het denkwerk dat achter elke hapering schuilt, maar maakt net zo graag zijn handen vuil. Met Deeps combineert hij de twee.

Deeps levert kwaliteitsvolle en flexibele onderhoudsdiensten aan iedereen die met machines werkt. Van metaal, aluminium, hout en PVC tot echte robots: als het de titel ‘machine’ draagt, is het een kolfje naar Kristofs hand. Wat je mag verwachten? Een directe en persoonlijke aanpak bij onderhoud, herstelling, technische bijstand of revisie van je machines.

Onze expertise

Preventief en periodiek onderhoud

Hebben je machines een likje olie nodig? Een nieuw, blinkend onderdeel? Of is er toch wat meer werk aan de winkel?

Technische bijstand en herstellingen

Zit je met een mechanisch, elektrisch, hydraulisch of pneumatisch akkefietje? Geen nood, we hebben de nodige know-how om je probleem op te lossen.

Technische snufjes: robotica

Bedrijven doen alsmaar vaker beroep op robotarmen en andere innovatieve gadgets. En als de technologie evolueert, doet Deeps dat ook. 

Door de aankoop van mijn machines bij Wallecan nv leerde ik Kristof kennen.
Intussen heb ik al enkele keren beroep gedaan op Deeps en zijn wij zeer tevreden over de snelle interventies en het geleverd werk!

Olivier VerhaegheOlivier Verhaeghe bvba

Knowhow, service, gedrevenheid en meedenken naar een oplossing maakt van Deeps een betrouwbare partner.

Wim Van RietUnion nv

Vlotte en correcte service met oog voor de noden van de klant.

Filip VanlucheneGovar Industriebouw bvba

Directe en persoonlijke aanpak gecombineerd met vakkennis.

Kenny HeernaertLambda Antenna Technologies bvba

Contacteer Deeps

info@deeps.be     |      0471 73 26 84

Contactformulier